0887 404 905

доставка

ДОМЕЙН БОЙАР

Domaine Boyar е първата частна компания за производство на вино след падането на комунистическия режим в България през 1989 г. Основана е през 1991 г. и започва да работи в София и в Лондон едновременно. В продължение на няколко години тя се превърна във водещ производител и най-значимата компания за търговия с български вина на най-големите и престижни световни пазари.

Domaine Boyar разполага с две изби - „Сините скали“, която е една от най -големите винарни в Европа, и бутиковата изба на „Кортен“.


Избата "Сините скали" се намира в близост до природната забележителност Сини скали, в подножието на Стара планина, дала името си. Районът на Тракийската равнина, където се намира, е известен с производството на висококачествени червени вина. Новата винарна се открива на 16 септември 1999 г., с впечатляващ капацитет за преработка от 16 милиона литра. Символ на съвременното българско вино, "Sinite Skali" е една от най -модерните винарни в Източна и Централна Европа. Той се реализира с инвестиция от 30 милиона евро и работи с най-съвременна технология за производство на вино.


Няма добавени продукти в тази категория.

Показва 0 до 0 от 0 (0 страници)