0887 404 905

доставка

джин Tanqueray London Dry Gin 700ml

  • Aрт.номер: джин Tanqueray London Dry Gin 700ml
  • Наличност: В наличност
  • джин Tanqueray London Dry Gin 700ml


Рейтинг 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)

Описание и характеристики

Tanqueray се прави със същата висококачествена рецепта вече повече от 200 години. През 1830 г. Charles Tanqueray основава дестилерията си в Bloomsbury, London. Той произвежда най-добрият лондонски сух джин за времето си и поставя нови стандарти в производството на джин.

Tanqueray използва само най-добрите растения в света, събирани в момента на максималната им свежест. Растенията зреят до 18 месеца, за да отделят богатите си ароматични масла, които придават на Tanqueray истинският му вкус. Зреенето и блендирането на растенията е внимателно наблюдавано от главният технолог (master distiller), за да може да се увери в постоянството на качеството и вкуса на всяка една партида.

Tanqueray е единственият джин, който се произвежда по дестилационния метод 'one shot', който е трудоемък и скъп метод за блендиране на неутралния алкохол и растенията. Процесът позволява да се усвоят истинските вкусове на растенията.
Tanqueray е четворно дестилиран като това премахва най-голямата част от примесите и дава възможно най-мекият и вкусен джин.
Алк.: 43,1 %

Етикети: джин Tanqueray London Dry Gin 700ml